Over OAZ

Wie we zijn

Wij zijn een kennisgedreven organisatie met jonge en ambitieuze mensen. Door te luisteren naar onze klanten, de markt en onze medewerkers, ontwikkelen wij producten en diensten en creëren wij innovaties. Dit doen wij allemaal door onze gezamenlijke droom na te jagen.

Onze droom is om onszelf te ontwikkelen en kansen te pakken om als één team ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn!

 

Onze werkwijze

OAZ staat voor een gezonde combinatie van werk en privé. Met onze flexibele werkvorm willen we graag meewerken aan het vinden van de juiste balans. Voor jou en voor ons! Een balans gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zo zijn we samen succesvol en behalen we onze resultaten.

Werken bij OAZ betekent een werksituatie waarin jij als werknemer beslist hoe je werkt, waar je werkt, wanneer je werkt en waarmee je werkt. Met een flexibele werkvorm streven we naar een ideale combinatie van kantoor- en thuiswerken. Benieuwd of dit wat voor jou is? Lees hier meer over onze flexibele werkwijze en kom erachter of dit bij jou past!

Lisette vertelt

“Op dit moment is mijn functie Manager Bedrijfsvoering, een functie die ik dagelijks met veel plezier oppak. Inmiddels ben ik al bijna 14 jaar in dienst bij OAZ en ik heb het nog steeds naar mijn zin. Dat ik al zo lang werkzaam ben bij OAZ heeft te maken met de vele mogelijkheden en kansen die ik heb gekregen en ook heb aangepakt. Ik ben als adviseur gestart, ben doorgegroeid naar teammanager, vervolgens ben ik mij meer bezig gaan houden met diverse stafzaken zoals kwaliteit en HR om vervolgens de functie van Manager Bedrijfsvoering te bekleden. Tijdens deze verschillende functies heb ik ook opleidingen en trainingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben ook één van de leden van het managementteam. Hier denk ik mee over beleid en strategie en lever ik input bij de totale bedrijfsvoering van OAZ.

Dat ik het werken bij OAZ nog steeds zo leuk vind, komt vooral omdat we met een leuke groep collega’s werken. Je ziet veel overeenkomsten in de levensfase waarin collega’s zich bevinden en dat is een verbindende factor. Dit stimuleren we vervolgens door veel leuke dingen samen te doen. Niet alleen op initiatief van OAZ maar ook vaak op initiatief van één van mijn collega’s!”

Wat we doen

Wij geven advies over het verkrijgen van subsidies en het managen van financiële voordelen en risico’s die verbonden zijn aan het hebben van personeel. Deze adviezen voeren we met én voor onze klanten uit. Hierdoor realiseren wij een optimaal resultaat voor onze klanten. Het ontzorgen van onze klanten zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de te verkrijgen subsidie(s) en kostenbesparingen is iets waar wij als organisatie veel energie van krijgen.

Thomas vertelt

“Ik ben begonnen als adviseur bij OAZ. Na een paar jaar kreeg ik de kans om de functie van Productmanager Opleidingen op te pakken. Ik ben in die functie verantwoordelijk voor het team dat opleidingssubsidies verzorgt voor zo’n 150 klanten. Dat is een gave uitdaging waarin continu sprake is van deadlines en zoveel mogelijk willen doen voor onze klanten.

Niet alleen doen wat we beloven, maar we onderzoeken ook waar nieuwe kansen en ideeën liggen. Halen we alle deadlines? Hoe kunnen we klanten nog beter helpen? Hoe kunnen we efficiënter werken? Hoe kan de kwaliteit van onze dossier nog beter? Hoe kan de relatie met subsidieverstrekkers beter? Waar liggen juist de kansen voor verkoop? Allemaal vragen waar ik me graag mee bezighoud. Een gemiddelde dag is er dan ook niet, en dat maakt het zo leuk!”

Scroll to top