De eerste maanden van Iris

Opleidingssubsidies Iris_OAZ

Iris Bouwhuis

Adviseur Opleidingen

De eerste maanden bij OAZ

Ik ben in oktober 2019 bij OAZ in dienst getreden als Adviseur Opleidingen. Net zoals veel collega’s heb ik geen achtergrond in HR of subsidies; dit bleek gelukkig geen probleem te zijn. Belangrijker was dat ik een passie voor puzzelen en een onstuitbare neiging tot grondigheid meebracht naar de werkvloer. 

Reizen en leren 

Toen ik begon was ik het eerste lid van team Opleidingenssubsidies in onze vestiging in Huis ter Heide. Inmiddels zijn er al twee andere Adviseurs Opleidingen bijgekomen; het kan snel gaan! De eerste periode bij OAZ was ik vooral druk bezig met kennis opdoen. Dit deed ik deels door heen en weer te reizen naar de andere vestiging in Goes, en door heel veel met verschillende collega’s te bellen met al mijn vragen. Ook heb ik veel gelezen en alvast kennis mogen maken met de werkzaamheden.

Eigen klantenpakket bij OAZ

Inmiddels heb ik een eigen klantenpakket met alles wat daarbij hoort. Ik haal veel voldoening uit het helpen van klanten. Hierbij kan het zowel gaan om meedenken over processen inrichten, als vragen op detailniveau. Het leukste aan mijn werk vind ik het vele samenwerken met de andere teams, om samen uit te vinden wat bij een klant tot successen leidt. Met optimisme en vaak een gezonde dosis humor gaan wij dan aan de slag om ervoor te zorgen dat de klant zoveel mogelijk uit de dienstverlening haalt. De samenwerking met consultants en accountmanagers, in combinatie met het schakelen met de klanten, zorgt ervoor dat je met veel verschillende mensen te maken hebt op een dag.

Het past bij mij om in een samenwerking degene ‘van de inhoud’ te zijn, die de lastige vragen kan beantwoorden en die van de hoed en de rand weet. Het is aan de adviseur om orde te scheppen in een wirwar van data en als beste de regels te kennen, zodat je met het team voor je klanten kan zorgen.

iris bouwhuis

Als Adviseur Opleidingen weet ik precies wie mijn klanten opleiden, en wat voor subsidies ze daarvoor kunnen krijgen. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben, zodat mijn klanten alle subsidie krijgen waar ze recht op hebben.

Scroll to top