Gina over de stap naar een nieuwe en uitdagende rol

Gina de Winter Specialist OAZ

Gina de Winter

specialist stagefonds

Mijn pad binnen OAZ

Voor OAZ was er voornamelijk school. Na mijn opleiding voor management assistente / directiesecretaresse heb ik een jaar bij de Rabobank gewerkt, dat was een prima jaar werkervaring maar het was niet waar mijn passie lag. Toen ik via een uitzendbureau tegen de functie medewerker opleidingen bij OAZ aanliep, leek dat anders. Het was een functie die me direct aansprak, vooral ook door de doorgroeimogelijkheden in de organisatie.

Van de ene functie naar de andere

Toen ik in 2016 bij OAZ begon, ben ik eerst 2,5 jaar medewerker opleidingen geweest. Toch kwam hier na 1,5 jaar al mijn eerste eigen klant bij en deed ik wat adviseurswerk. Langzaam werd dit steeds meer, na twee jaar had ik 6 eigen klanten en heb ik officieel gesolliciteerd op de functie van adviseur team opleidingen. Een half jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar specialist stagefonds, dit doe ik naast mijn rol als adviseur en maakt mijn baan nog uitdagender.

Blijven leren

In 2018 heb ik bij OAZ aangegeven een hbo opleiding te willen volgen. Ze waren enorm meewerkend en na het starten van mijn adviseursrol, ben ik ook mijn hbo Bedrijfskunde gestart. De AD variant, waardoor ik in twee jaar met 1 dag onderwijs per week mijn hbo diploma kan halen. Elke maandag is mijn schooldag, OAZ werkt hier geweldig in mee. Ondanks dat de opleiding voor mijn functie geen must was, is het voor mijn eigen ontwikkeling heel fijn. En te gek dat OAZ dit zo stimuleert!

Specialist stagefonds

Sinds een half jaar ben ik specialist stagefonds. Hier heb ik veel contact met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ik verzamel al het nieuws, zodat ik mijn collega’s juist kan informeren. Dit was best even spannend, mijn nieuwe functie combineren met mijn hbo. Maar ik ben erin gegroeid, OAZ heeft me hier echt de tijd voor gegeven. Nu voel ik me behoorlijk zeker in mijn rol!

Hoe is OAZ als organisatie?

We zijn een jong bedrijf. Iedereen is gemotiveerd en enthousiast en hoewel de stof soms best taai kan zijn, is het team zo leuk! Vooral rondom kerst, dit is echt een begrip bij OAZ. Ook is het een modern bedrijf, als het gaat om diversiteit en vrijheid. We hebben borrels op kantoor, gaan met elkaar op stap, het is heel vrijblijvend. Iedereen die wil, kan mee! Ik heb vrienden voor het leven gemaakt bij OAZ. Vorig jaar ben ik met twee collega’s naar Cuba geweest, dit is iets om nooit te vergeten.

Wat is er naast OAZ?

Naast OAZ ben ik vooral aan het nagenieten van een geweldige bruiloft. Afgelopen zomer ben ik getrouwd met Frank. De enige zonnige dag in een regenachtige week zeiden we ja tegen elkaar. Een huwelijksreis in Puglia erachteraan, het was perfect. En nu staat het volgende project alweer op stapel. Een huis! Bij voorkeur een nieuwbouw huis, groen en zelfvoorzienend met het oog op de toekomst. In Middelburg, want dat is echt onze plek. Bij het Veerse meer, bij onze terrasjes en onze vrienden.

Gina de Winter OAZ

Sinds een half jaar ben ik specialist Stagefonds. In combinatie met mijn hbo opleiding was dat in het begin best even spannend. Maar ik ben erin gegroeid, OAZ heeft me hier echt de tijd voor gegeven. Nu voel ik me behoorlijk zeker in mijn rol.

Scroll to top