Ilse over de uitdagingen blijven zoeken in het werk.

Ilse Robesin OAZ

Ilse Robesin

administratief medewerker opleidingen

1,5 jaar bij OAZ

In de zomer van 2019 kwam ik via een uitzendbureau voor het eerst in contact met OAZ. Ik had zelf nog geen achtergrond in HR of subsidies, maar het leek mij een mooie kans om hiermee kennis te maken en verder in te verdiepen. Na twee leuke gesprekken ben ik in dienst getreden als administratief medewerker Opleidingen op de locatie in Goes. Inmiddels werk ik alweer 1,5 jaar bij OAZ!

Snel kennis opdoen

Vanuit mijn functie ondersteun ik de adviseurs en specialisten binnen het team Opleidingen. Dit kan gaan om het verwerken van binnengekomen documenten in voortgangsbestanden, maar ook om het uploaden van documenten en verwerken van gegevens in de diverse portalen en programma’s.

Om er zeker van te zijn dat alle informatie klopt en de optimale subsidie behaald kan worden, is nauwkeurig werken erg belangrijk! Tijdens deze 1,5 jaar heb ik vooral gemerkt hoe snel het opdoen van kennis kan gaan. Waar ik eerst nog totaal geen beeld had bij de opdrachten, leer ik nu beetje bij beetje de verschillende subsidieregelingen beter begrijpen. Door het uitvoeren van wisselende opdrachten leer je de link te leggen tussen alle stappen in het subsidieproces, waardoor je uiteindelijk zelf ook verbanden kunt leggen en verder denken dan alleen het uitvoeren van de opdracht.

Binnen OAZ krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en de uitdaging te blijven zoeken in het werk. Inbreng en initiatief worden gewaardeerd, voor mij een erg belangrijk aspect om samen het beste resultaat te bereiken!

Verwachting en realiteit

Al tijdens mijn eerste en tweede gesprek voelde ik mij meteen erg welkom en werd er duidelijk verteld wat er van mij verwacht werd als administratief medewerker. Ik merkte daarna dat alles ook meteen waar werd gemaakt. De collega’s bij OAZ staan open voor vragen en werken graag met je samen zodat jij het beste uit je werk kunt halen. De combinatie van zelfstandig aan de slag gaan met een opdracht, om vervolgens bij te dragen aan een gezamenlijk doel, is wat mij motiveert en waar ik energie uit haal!

Ilse Robesin

Inmiddels werk ik alweer 1,5 jaar bij OAZ. Waar ik eerst nog geen beeld had bij de opdrachten, leer ik nu beetje bij beetje de subsidieregelingen beter begrijpen. Door het afwisseling in het werk leg je zo snel de link tussen alle stappen van het subsidieproces. Een mooie uitdaging op te blijven zoeken in het werk en samen het beste resultaat te bereiken!

Scroll to top